Saturday, 7 December 2013

Apakah yang dicari Mereka Dengan Modal Melancap??

Assalamualaikum wbt..

Mohon kemaafan sekiranya tajuk post agak kurang asam bagi sesetengah, tapi sebagai admin yang sentiasa memerhatikan pergerakan dalam carian google terfikir sejenak apakah yang dicari dengan tangan yang suka menaip modal melancap ini.?? Adakah sudah hilang semua perkara yang boleh mengisi masa terluang.?? atau adakah mereka mencari apakah maksud di sebalik perkataan itu.

Pada suatu ketika dahulu aku ada membuat satu post yang berkaitan dengan isu gambar wanita disalahgunakan oleh pihak tertentu sebagai medium untuk bersuka-suki atau untuk melempiaskan kata-kata kesat kepada setiap gambar wanita yang diguna pakai secara haram. Post itu dibuat untuk memberi kesedaran kepada masyarakat bahawa bahayanya apabila ada pihak yang menyalahgunakan teknologi dengan bersifat untuk kepentingan diri sendiri.

Tidaklah berniat untuk menghalang pekerjaan mereka, tetapi dosa yang diperolehi akan terus kekal kepada wanita itu sendiri selagi mereka mendapat manfaat diatas keinginan mereka.

Dan sekarang aku tertanya kepada aku sendiri,, adakah post aku membawa  kebaikan kepada masyarakat atau kebaikan kepada yang inginkan semua ini..Setiap hari hampir seratus carian kepada tajuk post ini.. haha3.. Gelak sorang jap..

no comment4 comments:

 1. tak salah menulis untuk menyedarkan orang.. yang penting apa yang ditulis tiada agenda untuk menggalakkan mereka berbuat dosa.. blog aiza yang tak pernah menulis entri berkaitan itu pun tiba-tiba ada keyword 18sx.. segan nak sebut di sini..

  ReplyDelete
 2. @Mizz Aiza (Dunia Kecil) tujuannya adalah unutk memberi kesedaran,,haha,, mana-mana blog mesti ada keyword sebegini asenya..

  ReplyDelete
 3. @Mizz Aiza (Dunia Kecil) tujuannya adalah unutk memberi kesedaran,,haha,, mana-mana blog mesti ada keyword sebegini asenya..

  ReplyDelete
 4. Mmg slalu ada punya carian pelik2 dkt keyword..Hehe

  ReplyDelete

Terima Kasih kerana sudi menapak. Jangan lupa tinggalkan komen untuk jejak anda:) SINCE 2012

Comments System

Disqus Shortname