1 utk aku 1 utk engkau - Isam Ismail

Sunday, December 23, 2012

1 utk aku 1 utk engkau

mende ni melekat untuk tontonan 

Satu aku punya satu ngkau punya,, dua-dua dapat tak payah banyak tanya macam mana nak dapat,, cuma scroll bawah dan baca entry ini...

Semalam aku ada godek-godek akunya says teringin nak tengok apa yang terbaru dan mak ai,, says ada offer hadiiah pulak untuk agen dan ahli baru la boleh katakan..hadiahnya tak la berapa murah tapi ipad mini tu tuan puan,, saper tak nak bila percuma kan,,

Ni cakapnya says dekat iklan: 1 for you 1 for your friend



Hadiah ni ada limit lak oi,, tak boleh lebih dari tarikh yang dia tetapkan,, kalau lebih peluang aku agak cerah sikit,, ni kurang dan bergantungla kepada sape-sape yang tertarik dengan belog aku ni...


Kalau anda semua tak join says,, ringankanlah join dengan link aku ni yer,, ipad kita dapat sama2 boleh hupdate blog melalui mende tu.. tak rugi korang daftar link melalui invitation belogisam.. banyak faedah menolong ni..

HEHEH,, da macam peminta yang mengharap sangat ni..malu lak..

Tapi kalau ada sape-sape yang teringin nak buat side income bolehla register says sini.. kita dapat hipad mini percuma lak tu..

tenq...

Play this game if you like karaoke

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!
Lawak sial yang jarang ditonton
RM100k dengan cara yang mudah


23 comments:

  1. nicee blog..
    feel free to follow.i follow u back..=)
    http://nazirahmurad.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. ramai otai side income. FD baru je ada 2 referre buat masa ni. huhu T__T
    btw try your best utk tarik org join says, hehe

    ReplyDelete
  3. Tak dapet lah nak tolong Belogisam coz dah ada akaun...tak pe nanti kalau ada lagi offer kita join k...

    good luck with your link anyway!!!

    ReplyDelete
  4. @hazwan hairy mende ni says gtau dekat invite friend

    ReplyDelete
  5. @Raudzah Zahari kalau x boleh menang hipad tu,,(yakin je)

    ReplyDelete
  6. Ambe dah ade akaun says hahaaa...

    ReplyDelete
  7. BW kat sini..
    mmg terbaik laa klau dpt mende ni..

    ReplyDelete
  8. gud luck.....
    semoga dapat apa yg diidamkan nanti.....

    ReplyDelete
  9. salam.. done follow belogisamm,, free2 singgah myblog ye..+ follow kalo sudi :) http://yieweezer5915.blogspot.com/ see ya:)

    ReplyDelete
  10. ada ke..xperasan plak masa bukak semlam..

    ReplyDelete
  11. ish.. dah lama dah tak buka says.. heheh

    ReplyDelete
  12. thanks visit n follow blog NS..^_^

    ReplyDelete
  13. datang dari kunjungan awak .. btw thanks yerr :D
    suke entri ni ...

    ReplyDelete
  14. dtg kunjung... ena dah ada akaun says.com.. mekaceh ye share benda ni.. luas pengetahuan ena tentang dunia blog ni

    ReplyDelete
  15. wah...jom sama2 rebut ip[ad..huhu..:)

    ReplyDelete

Terima Kasih kerana sudi menapak. Jangan lupa tinggalkan komen untuk jejak anda:) SINCE 2012