PROJECTOR - Sudah Ku Tahu (Lirik) - Isam Ismail

Thursday, December 03, 2015

PROJECTOR - Sudah Ku Tahu (Lirik)

Lirik Lagu - Sudah Ku Tahu

       

Seringkali aku menduga
seringkali ini terjadi
segala rahsia sudah ku tahu
rupanya aku tak dicintai

Untuk apa kau buat ku begini
segala apa yang telah ku lakukan
Airmataku mengalir dipipi
segala yang ku korbankan tuk dirimu

Mengapa masih lagiku
bediriku menunggu cintamu
mengapa masih adamu
menyakiti di siang malamku
aku terima cintaku dipersiakan wooo !!!

C/O Sayang !! 
aku kau lupa
aku kau luka
tanpa kau sedar
Sayang !!
selamat tinggal
akukan pergi
buat selamanya
Aku pasti kau bahagia tanpaku SELAMANYA ...

Sayang!! aku kau lupa,aku kau luka,tanpa kau sedar,Sayang !!...Petikan dari lirik lagu Sudah Ku Tahu oleh Projector Band. Ceritanya aku jumpa lagu yang mampu mengegarkan jiwa ini dekat Facebook, syok dengar vokalis dia, suara mmm, mantap. Cair beb dengar lagu ini, dari tak ngantuk terus aku tidow bila pasang lagu.#over

Sejarah sebenar Projector Band ni aku tak berapa nak pasti tapi dari kajian pendek yang aku buat salah seorang ahlinya dulu dari Satu Band. Mungkin satu masa kita akan dapat kenali siapakah beliau. Projector Band banyak melakukan show dalam kawasan Selangor dan Kuala Lumpur. Jadi siapa yang berdekatan boleh mengikuti Band ini. Untuk maklumat, mereka menggunakan facebook sebagai salah satu cara untuk menunjukkan perkembangan Band mereka dari semasa ke semasa. Katanya Band ini akan mengeluarkan lagu Sudah Ku Tahu 2, bilanya kita tunggu je update dari mereka. 
Sumber : Facebook

89 comments:

  1. dah lama tak dengar radio..perkembangan lagu tanh air pun langsung tak tahu

    ReplyDelete
    Replies
    1. download raku dkt android,, leh dgr dimana2

      Delete
    2. Baguslah lagu sudah ku tahu best tau semua orang suka tau
      Banyak orang suka dekat sekolah

      Delete
  2. ain singgah dan follow sini .
    salam perkenalan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lagu sudah ku tahu memang awesome laa....

      Delete
    2. Lagu sudah ku tahu memang awesome la.....

      Delete
    3. Aku minat laa... dgn lagu sudah ku tahu nie... mmg gempak... jarang kte dgq lagu skrng... menusuk jiwa mcm nie... ini laa baru lagu sebenar...

      Delete
    4. Aku minat laa... dgn lagu sudah ku tahu nie... mmg gempak... jarang kte dgq lagu skrng... menusuk jiwa mcm nie... ini laa baru lagu sebenar...

      Delete
    5. Yeahhh best beb lagu nie

      Delete
    6. menusuk jiwa lagu ni..huhu

      Delete
    7. Assalamualaikum sodara sodari.. saya dari indonesia. Salam kenal semuanya. Terimakasih kepada yg buat postingan ini. Saya sangat menyukainya.

      Delete
    8. Assalamualaikum.. sahabat sekalian, saya dari indonesia sangat menyukai dan mengikuti lagu malay macam ni. Rase saya nak kesana unntuk bejumpa langsung dengan para musisi yg saya sukai. Trimakasih udah posting .

      Delete
  3. Huhh.. Terbaik la lagu ni,layan banyak kali pn xbosan.. Awesome

    ReplyDelete
  4. mmg terbaik lgu tuh

    ReplyDelete
  5. Makin meletop lagu ni..radio era dah byk kali main..sempoiii

    ReplyDelete
  6. Memang terbaik lagu sudah ku tahu ni...caya laa gegar satu malaysia beb..teringat kisah lalu dalam dunia percintaan bila dengar lagu ni...apa apa pon memang mantap!!!....*pendengar/peminat dari utara alor setar kedah..

    ReplyDelete
  7. ya...mula2 dgr lagu ni gua mcm pelik...
    bila intro, dgr mcm lagu ciptaan Eddie Hamid
    masuk chorus je dh mcm ciptaan legend JS Kevin
    rupa2nya bdk2 muda yg cipta hanya berplatformkan FB
    tapi lagu ni serious ckp tahap layak masuk Final AJL la, kalau masuk AJL cnfm PODIUM lagu ni, tp x tau no. brapa la...

    ReplyDelete
  8. Best dya punya lagu .. Touching

    ReplyDelete
  9. Best dya punya lagu .. Touching

    ReplyDelete
  10. bila aku pejam mata dan hayati lagu ni sedalam dalamnya, memamg mengalir air mata aku... liriknya menceritakan apa yang telah berlaku pada ku... sayanngg.. aku kau lupa... aku kau luka...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kenangan harus wujud untuk menikmati manisnya hidup.. ilek2,jgn nangis

      Delete
    2. cinta.... bile dicerita ttg cinta... mmg ssh dihuraikan... walaupon cinta kita dikhianati... bile hati kite masih mnyayangi... saat itu allah uji... dendam atau melepaskan.. dan bile kite bersedia melepas kan... tlg jgn kembali ketika hati baru bangkit dari kejatuhan... pergilah aku doakan kau bahagia.. hee saje meluahkan rasa... dan menyelit

      Delete
  11. Vokal tahap Azlan N The Typewriter bro...... terbaik

    ReplyDelete
  12. terbaik..aku mmg dh lama tggu lagu cm ni ad balik..teringat kt lagu rock lama..

    ReplyDelete
  13. Sy pun suka lagu ni...
    Sgt menggambarkan seseorg yg sakit krn dilukai oleh manusia.

    ReplyDelete
  14. Nak kata mcm mna ek,,tp lagu mmg trbaikk sbb ertinya mmg power...even x brsama tpi persona dlm ne ttap doakan yg trbaikk...
    #xpndaikomen
    #sorrykluslah
    #justtmpanglalu

    ReplyDelete
  15. Lagu sudah ku tahu nie... gempak laa.. aku suka... lagu nie... jarang kte dgq lgu2 skarang mnusuk jiwa mcm nie... mmg trbaik laa lgu nie...

    ReplyDelete
  16. Lirik yg menyentuh dan suaranya Best sangat lah 😄😄😄

    ReplyDelete
  17. enjoy dgr lgu ni.. nampak keikhlasan dalam menghasilkan setiap lirik. susunan muzik yg tepat sekaligus membuatkn setiap pendengar akan mendengar lgu ini smpai habis.. lagu ini akan menjadi siulan setiap org...

    ReplyDelete
  18. Best btl lah lagu ne...ne lagu FV Sy 😍

    ReplyDelete
  19. menyentuh perasaan😢😢😢 ingat pula terus small ciwik..😢😢

    ReplyDelete
  20. skarang aq skolah mnengah tringat pulak time skolah rendah bile dngar lagu ni

    ReplyDelete
  21. T.baik lh bro...sudah ku tahu...pling mnang...truskan k...

    ReplyDelete
  22. Terbaik lagu sudah ku tahu ni

    ReplyDelete
  23. Ahh. Bestnya lagu dia. Terbaik👍👍

    ReplyDelete
  24. Aku ulang dgr lagu ni lebih 30x terbaek lagu ni..memang killer song la

    ReplyDelete
  25. Best lgu nie.

    ReplyDelete
  26. klau ulang lgu nie....
    x bosn...hri2 dgr lag....

    ReplyDelete
  27. Tersangat2 best lagu ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mohon info selain lagu sudah kutahu judul apa lagi yg enak dan sedih

      Delete
  28. Bleh bleh bleh

    ReplyDelete
  29. best giler lagu niii...gempak beb

    ReplyDelete
  30. tak bosan langsung..klau bole lepas ni aku nk download lagu nii...huhu

    #sudahkutahu
    #projekterbest

    ReplyDelete
  31. mmg best lagu ni teringat time aku diluka dilupa awek aku..Harap harap ada pihak ketengahkan lagu ni kat indonesia..rasanya org sana boleh layan ni pasal lagu ni menyentuh jiwa tahap dewa..aku yg layan metal pun mcm nak nangis dgr lagu ni bila teringat masa lalu aku..

    ReplyDelete
  32. Aku try nyanyi lagu ni touching plak..kenangannn..

    ReplyDelete
  33. Naik bulu roma smpai terasa kat hati mntp lagu ni

    ReplyDelete
  34. Pergh..lagi ni memang best giler..

    ReplyDelete
  35. Terbaik
    from player dota 2

    ReplyDelete
  36. Memang gempak la lagu ni....trbaiikk bro...suara dia mantap!!!!!!

    ReplyDelete
  37. Trbaiik la bro....suara dia mantap.....brkali kali dgr pon x bosan....

    ReplyDelete
  38. السلام

    LAGU NI MEMANG TERBAIKLAH.. >♡♥<
    ~~
    #sokong
    #terbaik
    #share

    ReplyDelete
  39. Lagu ni kalau xmenang and xmasuk final ajl , konfem nangis weyy ...dahla stiap bris lirik tu dekat sgt ngan dirini

    ReplyDelete
  40. Lagu ini sedap kalu than dia menyanyi👍👍👍

    ReplyDelete
  41. teringat kenangan2 cinta dlu

    ReplyDelete
  42. Sy start download trus layan lagu ni smpy skrg...blik kje karok dlm kete...hehe...

    ReplyDelete
  43. Lirik2 yg sedap di dengar. .. lagu ni rasa sampai sgt... bley feeling2... menyusuk kalbu. ..

    ReplyDelete
  44. mantap nih lagu..... i like this

    ReplyDelete
  45. selain lagu sudahku tahu judul apa lagi sih yg enak dari projektor band?

    infonya

    ReplyDelete
  46. Teruskan usaha projector band

    ReplyDelete
  47. lagu ni popular kan..? haha..kat skolah, lalu je kelas2, lagu tu juga yg dinyanyikan.. syok sgt lgu ni kot? of course lah kan ? hehe...first time sye dgr lagu ni, mmg xbrp minat..rasa bosan ..tp suatu hari tu, sye cba dgr lagu ni, wah!.. minat trus sye dgn lagu ni..so, sye slalu mnyanyi lagu ni guna gitar.. terbaekk bah! hahaa... btw, I really2 like this song.. :')

    ReplyDelete
    Replies
    1. bole upload u tube nyanyi dgn men gitar, mn tuah jad artis

      Delete
  48. Memang tngkp lentok Lyn lagu nih... cheery pun suka.tetiba leh jatuh cinta ngan vokalis dia .. warghhhh T__T

    ReplyDelete
    Replies
    1. omg,,,, senang plak jatuh cinta.. aha

      Delete
  49. Memang sedap lagu ini

    ReplyDelete
  50. band ni ade satu lagu tu je ke?? ikhlas aku tny ni

    Jom tgk kat sini..sape mamat ni Misteri Pemuda Bernama Daniel Tyler

    ReplyDelete

Terima Kasih kerana sudi menapak. Jangan lupa tinggalkan komen untuk jejak anda:) SINCE 2012