Tuesday, 25 December 2012

Diserang tabiat kelawar

Bila tiba dipenghujung semester ada-ada saja kisah aku yang bersamaan denga tabiat kelawar ni..bukan nak samakan kelawar dengan aku tapi tabiat kelawar itu akan aku lakukan bila bermulannya minggu study week sampailah paper terakhir aku pada 15 januari tahun depan..

Dari berjaga malam sampailah tidur siang hari akan berulang dan terus berulang, sebab utama aku suka waktu malam ini kerana ia bersesuaian dengan jiwa aku untuk mentelaah pada ketika ini, sejuk, aman dan tenteram kalau nak dibandingkan dengan waktu siang aku akan lebih kepada bosan sebabnya ngantok dan panas.

Tak habis dengan study sahaja, banyak lagi akan berlaku pada malam hari ini,, tapi semester kali ini kurang pasti la,, sebabnya aku tinggal dekat umah sewa dan kawan aku yang lain tinggal dalam kolej kediaman, jadi nak overnight dengan movie online dan wayang tambah sikit gaming bagai agak susah sikit.

Semua itu tak penting dan boleh diusahakan, yang penting dan teramat penting adalah proses metabolisme badan aku akan berubah teruk untuk pengakhiran tahun 2012 dan permulaan 2013, haha3, siapa sangka sikap sang kelawar ni mampu menguasai diri aku.

"Tiada siapa mampu menghalang kehendak hati kalau tidak kita sendiri".. betul kan??? itu kemahuan diri aku untuk overnight dan kesannya,,uarrrrrrgh..ngaantok..that all



Buat duit mudah dengan kongsikan iklan _Says.com 60 % pelajar sukakan permainan Video Play this game if you like karaoke Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift! Perhatian kepada lepasan SPM dan STPM RM100k dengan cara yang mudah

20 comments:

  1. biasa la , kalau dah musim study week , mmg ramai student yg berjaga malam..

    ReplyDelete
  2. haha issam dah semester brpa? amek cos apa?

    ReplyDelete
  3. biasa laa study week memg musim kelawar membiak. hehe. follow belog aq ^.^
    http://missbungeloqlaq.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. comey kelawar. hehe gudluck exam. :)

    ReplyDelete
  5. @FatimahAzzahra ツ camner ak nak follow ang wweh,, xjumpa widget pon

    ReplyDelete
  6. Tak pa kelawar pun ok apa..rasa-rasanya it works most of the time..anyway belajar lek lok ya...

    ReplyDelete
  7. samala..siang takde kelas kan..memang lenala..
    nak inform ni..
    -mencari entryterbaik 2012..boleh share entry terbaik korang dalam segmen ni,,..jemput join
    pemenang akan direview
    http://www.jeritpekik.my/2012/12/segmen-bebas-syaratentry-terbaik-untuk.html

    ReplyDelete
  8. berusahalah untuk masa hadapan...hahaha...gud luck bro =)

    ReplyDelete
  9. adalahh. bahagian tepi nuuu. huhu ;)

    ReplyDelete
  10. okeyla,, da jumpa,, x loading habis semalam

    ReplyDelete
  11. kalu dah terbiasa tak jd hal..tapi takut terbawa2 kealam pekerjaan ..nanti ngntok jer kt tempat keje..tak elok jgk..

    ReplyDelete
  12. hihi...studyyyyy...ngadap blog je..mak marah ni....

    ReplyDelete
  13. huwaaa..kusudah jadi batmaannnnn

    ReplyDelete
  14. biasa lah tu kalau student...rase duduk oversea dah siang malam terbalik..heheh

    ReplyDelete
  15. sme time cik en stadi dulu... malam berjaga.. siang tdo... hbs je peksa trus tdoooo

    ReplyDelete
  16. AHAHA saya mmg sejak azali selalu berjaga malam xD

    ReplyDelete
  17. Sy kalau da berjaga malam, jd layan movie pulak dah. Ehee~

    ReplyDelete

Terima Kasih kerana sudi menapak. Jangan lupa tinggalkan komen untuk jejak anda:) SINCE 2012

Comments System

Disqus Shortname