Kenapa pelajar melayu selalu dirasuk?? - Isam Ismail

Friday, January 11, 2013

Kenapa pelajar melayu selalu dirasuk??Kenapa kebanyakan kes rasuk yang berlaku adalah majoritinya hanya pelajar melayu. dimanakah puncanya yang menyebabkan semua ganguan seperti ini berlaku, adakah berpunca dari segi mentaliti atau rohani yang membuatkan semua ini mudah untuk pelajar melayu.Untuk mengetahui punca dan asal usul ikuti keterangan ini.

Kes ini berlaku betul diruang pelajar perempuan membasuh kain. Berlaku diasrama puteri. Kebanyakan yang terkena rasukan adalah gadis melayu dan tidak pernah ada kes berlaku pada pelajar kaum Cina dan India. Di mana salah nya… Kita ikuti percakapan antara bomoh melayu dan syaitan.

Misteri di Asrama Puteri terjawap pada Suatu hari apabila ada seorang ketua bomoh yang begitu berani hendak berjumpa dengan sekumpulan jin yang berlegar2 di asrama hinggakan mereka merasuk sebilangan pelajar di sekolah itu. Ketika sampai di sebuah bilik, ketua bomoh pun membaca sejenis mantera. Selepas membaca mantera, ketua bomoh pun memanggil ketua jin itu.

Lalu ketua jin itu pun datang. Dengan menunjukkan wajah rupanya yang begitu hodoh dan jijik. Hinggakan ketua bomoh yang begitu berpengalaman itu pun hampir2 pengsan dibuatnya! Hinggakan mayat reput pun lebih baik dari wajah si ketua jin itu!!! Tapi si ketua bomoh tetap kuatkan semangatnya yang jitu. Lalu si ketua bomoh pun bertanya dengan kuat dan nyaring, menampakkan semangatnya yang tidak kendur walaupun terlihat sesuatu yang begitu menakutkan itu.

“Mengapa kau rasuk pelajar sekolah di sini hah? Jawap!!!”
“Kenapa gadis melayu jadi sasaran kau wahai syaitan yang direjam”

Dengan menarik nafas panjang, si ketua jin pun menjawab…

“Siapa Bilang Gadis Melayu Tak Menawan”
“Tak Menarik Hati, Tiada Memikat”
“Kalaulah Memang, Tak Mungkin Aku Tertarik”
“Kalaulah Sungguh, Tak Mungkin Aku MERASUK…”

“”Aduhai… kekekeekeeee…”"

sumber:sumber
Buat duit dengan SAYS Buat duit dengan Gush ads Buat duit dengan Heart Beat Buat duit dengan Burung

4 comments:

  1. memang sakit jiwa betullah aku baca entry ni..hahahaa....pecah usus aku baca gelak sampai xhenget...punya lah mood seram tetibe boleh pulak masuk part lagu tuh..hadoi...

    ReplyDelete
  2. haha...naaa...benda kelakar...released tension gelak sengsorang...huhu =P

    ReplyDelete

Terima Kasih kerana sudi menapak. Jangan lupa tinggalkan komen untuk jejak anda:) SINCE 2012