Segmen Jalan-Jalan Cari Kawan - Isam Ismail

Sunday, January 12, 2014

Segmen Jalan-Jalan Cari Kawan

Assalamualaikum wbt...
Segmen Jalan-Jalan Cari Kawan dianjurkan oleh sally

Mai dekat! Mai dekat! Ni segmen cari kawan, bukan segmen cari jodoh (kalau cari jodoh apa salahnya kan???mende elokk ~said belogisam~)...hehe

Sally berkata : Lately ni sally jarang blogwalking sebab sally dalam mood final exam...sebab tak nak hampakan korang...Sally buat satu segmen...sambil korang cari kawan, sally blogwalking...okay tak ni..?
Belogisam : oke je sally.. boleh belogisam tumpang2 kenal dengan blogger lain..


Syarat-syaratnya:
  1. Follow blog Sally, Add To Circle Google+ Sally, Follow Twitter Sally dan Like Fanpage Sally
  2. Buat satu entry bertajuk Segmen Jalan-Jalan Cari Kawan.
  3. Copy coding yang telah disediakan di dalam blog sally dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen blog sally.
Date : Segmen ini akan berlangsung dari 12/1/2014 sehingga 22/1/2014 (10pm) 
Belogisam : anda yang melihat ini masih lagi berpeluang menyertainya

Ada kejutan : 2 orang blogger yang bertuah akan menerima hadiah saguhati (undian melalui random.org) 

Sekian

17 comments:

  1. Singgah dari segmen yang sama :D http://dindamaisarra.blogspot.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

    ReplyDelete

  2. datang singgah dari segmen yang sama.

    http://www.syuhada1981.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

    ReplyDelete
  3. Jln2 cari kwn,jumpe kwn kt sini =) done follow.

    ReplyDelete
  4. done follow..followback please from

    http://unprivatediarytyping.blogspot.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

    dan jangan lupa join sekali

    http://unprivatediarytyping.blogspot.com/2014/01/handphone-giveaway-by-syuhada1981com.html

    kalau nak menang fon yang comell ! :) Thanks . Followback tau !

    ReplyDelete
  5. singgah dari segmen yang sama

    http://monwalktoremember.blogspot.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

    ReplyDelete
  6. Follow dari segmen yang sama. http://unsecretostories.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. salam..singgah dari segmen yg sama..done following you..follow my blog back....:)
    http://www.mizisempoi.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

    ReplyDelete
  8. salam..singgah dari segmen yg sama..done following you..follow my blog back....:)
    http://www.mizisempoi.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum, singgah sini dari segmen yang sama :)
    Segmen Jalan-Jalan Cari Kawan

    Jom join GA Handphone yang menarik ni →
    Handphone Giveaway by Syuhada1981.com

    ReplyDelete
  10. Salam. Shad datang sini dari segmen sama..Already Follow sini
    http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

    ReplyDelete
  11. Jalan-jalan cari kawan, tambah kenalan.
    Salam ukhwah dan selamat berkenalan. ^^

    Dari segmen yang sama. -->http://aejarstories.blogspot.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

    ReplyDelete
  12. ayu dtg dr segmen yg sama..ada masa nnt singgah la ke blog ayu ye...tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

    ReplyDelete
  13. Hai! Tuan punya segmen singgah jalan-jalan…sally follow kalau belum follow…kalau takde tu tandanya dah follow lama dah..hehehe… Jangan lupa jalan-jalan kat blog kawan-kawan lain ye… ^_^
    Salam perkenalan daripada Sally Samsaiman

    ReplyDelete
  14. http://nayfatimahrasyid.blogspot.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

    dari segmen yg sama .. blogwalking ;)

    ReplyDelete
  15. Saya Nasz. Salam perkenalan. Saya singgah sini dari segmen yang sama.

    Saya dah follow awak. Kalau sudi, followlah saya.

    Jemput ke blog saya ye?

    From,

    Nasz

    www.nasznadzeri.com

    ReplyDelete

Terima Kasih kerana sudi menapak. Jangan lupa tinggalkan komen untuk jejak anda:) SINCE 2012