Thursday, 29 November 2012

Semuanya kabur

Assalamualiakum,,semua sudah berpusu-pusu ke pavalion ke?? dengar kata ada show untuk buka baju oleh seorang remaja kita di atas janji mereka untuk perlawanan M'sia dengan laos semalam. haha,, macam-maca kisah, yang teruk anak remaja kita..

Argghh,,semuanya blur, kabur dengan diri sendiri.


Patut ke kita rasa sakit hati bila seseorang paling rapat dengan kita menipu diri kita sendiri?? perlu ke membuangnya atau masih ada cara lain yang elok untuk pulihkan semua ini..

Dengan alasan diatas penipuan itu adalah rasa takut kepada diri ini atas sebab yang tertentu. memangla kekadang yang benar lebih pahit dari yang tipu,, tapi dah berulang kali mention supaya tak menipu dan terus teranglah sekiranya ada sesuatu yang berat untuk diluahkan..

Masalahnya ini bukan kali pertama, tapi mungkin keberapa entahla,, sakit hati gak rasanya..

Apa yang perlu aku buat?? biarkan jer??? memang tak patut..

Habis tu, apa yang sesuai untuk diri yang tertipu dan yang menipu?? yang tertipu sakit hati yang menipu rasa bersalah dan mohon maaf.

Adakah diri kita patut percaya yang penipuan ini idak akan berulang lagi dalam kehidupan ini.. Nak kata ya konfius,, p law kata tak boleh kiran gak..

Semua kabur, konpius,, jangan fahami ayat ini kita anda tidak faham..

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih kerana sudi menapak. Jangan lupa tinggalkan komen untuk jejak anda:) SINCE 2012

Comments System

Disqus Shortname