Tuesday, 8 January 2013

AJL 27 aku pun minat

Assalamualaikum, ada sesiapa yang  terlepas nak tengok Ajl 27 semalam tak? angkat tangan cepat, belogisam nak bagi video untuk tontonan balik ni, he, memang boleh dikatakan terbaik la untuk anugerah semalam..tak sia-sia aku luangkan masa sikit dengan anugerah ni.

Lagu terukir dibintang adalah lagu yang memenangi anugerah kali ini,, memang tak kembang mana hidung aizat yang menyanyikan lagu yuna tu,,dan  Yuna pula semasa mendengar pengumuman itu mesti bersyukur taknya.ha2, hebat lah yuna,aizat pon santai dengan secawan nescafenya dipentas..

Tapi yang hebatnya lagi adalah masa heroin ombak rindu mengangkat adira semasa adira tengah berduet menyanyikan lagu  bersama hafiz,, kentar perut rasanya adira ketika itu, tetiba je dapat diangkat oleh jejaka kacak Malaysia pulak, hu2, aaron ajiz katakan..

Tahniah kepada pemenangnya, yang tak berjaya cuba lagi...dan ini antara gambar sweet aaron aziz,, sumber: roti kaya,, nak amik gambar sendiri dslr xde..

 

 



Buat duit dengan SAYS Buat duit dengan Gush ads Buat duit dengan Heart Beat Buat duit dengan Burung

4 comments:

  1. abe tengok ajl27 sambil BW sbb bz sgt nak promosi blog. hehehehe..

    ReplyDelete
  2. pown dikira tengok daddy zuki,, no wonderlah ngah bw pon

    ReplyDelete
  3. Kita suker yuna menang coz lagu tu best..even sound like classic..aizat pun ok.santai aje walau tak perform 100%..

    ReplyDelete
  4. AJL best kali nie..hihi
    Eyz tag http://miseyz.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    ReplyDelete

Terima Kasih kerana sudi menapak. Jangan lupa tinggalkan komen untuk jejak anda:) SINCE 2012

Comments System

Disqus Shortname