Thursday, 28 February 2013

3 bulan berlalu

Hai,,, nak diceritakan dan dimulakan ceritanya sudah 3 bulan berlalu lesen L aku dalam pegangan ejen dan baru hari ini jam sebelah baru aku teringin nak mendapatkannya,, ha3,, pegang-pegang 2/3/2013 adalh tarikh mampus lesen L aku,, nak tak nak bergegasla aku pergi pejabat pos sambung tarikh untuk 3 bulan seterusnya bagi aku untuk meyiapkan P..Cerita aje bab lesen aku bukannya rajin sangat nak pergi pusat latihan maklumlah jalan kawasan ini macam tak boleh percaya sangat,, bila bawak motor je semua kena alert dan alert,,Yang mengiringi perjalanan aku adalh lori-lori trailer yang agak laju pemanduannya dan kesesakan yang teramat ditambah pula semua kenderaan dipandu laju-laju seolah litar atas tanggapannya..

Tetapi nasib baik aku dapat cari ejen yang boleh dibuat perkiraan dengannya,, semua urusan dapat dipermudahkan dengan bantuan dan pertolongan encik ni soran..
Buat duit dengan SAYS Buat duit dengan Gush ads Buat duit dengan Heart Beat Buat duit dengan Burung

3 comments:

  1. Salam,
    semoga berjaya mendapat lesen.
    Insyaallah...semoga Allah permudahkan.

    ReplyDelete
  2. tak tau la bila saya nak ada kesedaran u buat lesen,,haha
    tak berani lagi (^___^)

    ReplyDelete
  3. oooo..masih L ya..selamat berjaya then..

    ReplyDelete

Terima Kasih kerana sudi menapak. Jangan lupa tinggalkan komen untuk jejak anda:) SINCE 2012

Comments System

Disqus Shortname