Wednesday, 6 March 2013

Perangai Dengki

Assalamualaikum wbt,, Semalam aku ada memulakan sesuatu yang baru dan tak pernah aku buat sebelum ni,, nak tahu apa?? aku menjadi agen topup untuk satu syarikat kecil yang bertapak dekat negeri aku tu,, sob2 bila da dapat jalankan bisnes ni,, ada pulak customer buat onar dengan aku,, mak ang, pandai je amik kesempatan orang ni,, nak tak nak janji makan janji semua..

Aku kurang suka atau kata lain benci bila orang berjanji tetapi buat main dengan janji,, Nak yang sedap je,, tapi pahitnya tak nak amik.. Sakit gak buat permulaan untuk aku ni,, tapi apa nak buat da jadi.. Yang sedap tu untuk sekarang je,, tapi tak kan kekal orang katakan.. wasssalam.. ini disebabkan kekurangan idea atau peluang untuk aku melihat blog dan terjadilah entri ini,,, wassalam

Buat duit dengan SAYS Buat duit dengan Gush ads Buat duit dengan Heart Beat Buat duit dengan Burung

2 comments:

  1. Salam,
    Permulaan berniaga memang begitu, Pelanggan baru, bila dah kenal hati budi pelanggan barulah mudah berurusan. Kena lebih selektif.
    Jgn cepat mengalah...pengalaman itu berguna utk tauladan.
    Semoga berjaya.

    ReplyDelete
  2. dugaan bila nk berbusiness..hehe

    ReplyDelete

Terima Kasih kerana sudi menapak. Jangan lupa tinggalkan komen untuk jejak anda:) SINCE 2012

Comments System

Disqus Shortname