Tuesday, 14 May 2013

Burger Special Secara pukal

Abang hebat:masak burger secara pukal
Kebiasaaanya jika kita pergi membeli burger di kedai-kedai tepi jalan, mereka akan memasaknya secara satu persatu sehinggakan masa yang diambil untuk menunggu itu agak lama dan ada ketika kebas kaki juga dek kerana menunggu,, kalau order nasi sepinggan sempat habis rasanya.
Namun,ada seorang peniaga burger ini yang mempratikkan masakan burger secara pukal. Memang mahir sekali caranya mengendalikan pembuatan burger di gerainya itu.
Lihat saja caranya yang sempat bermain dengan telur sebelum memecahkannya, memang tangkas dan ‘smooth’ sekali cara brother ni kan.Yang terjatuh tu jgn tegur,, brother tu nak cover tapi tak dapat..
Apa pon reaksi jom tengok lu video:::




No comments:

Post a Comment

Terima Kasih kerana sudi menapak. Jangan lupa tinggalkan komen untuk jejak anda:) SINCE 2012

Comments System

Disqus Shortname