Saturday, 4 May 2013

Pemenang Topup Percuma RM5x2 (segmen ala cowboy)

Assalamualaikum wbt..


Topup percuma sape xnk kan??? kalau aku ada contest macam ni konfem gatal tangan je nak join,,
Btw kali ini aku nak umumkan siapakah gerangan hamba yang bertuah yang layak untuk mendapat topup dari aku kali ini.. Kepada nama blog yang disenaraikan dibawah anda bolehlah menghantar detail kepada aku melalui pages nescafe ais dengan format NO TEL dan nyatakan sama ada anda pengguna CELCOM, DIGI atau MAXIS.. itu saja. Tarikh tutup pemungutan hadiah adalah seminggu dari tempoh pemenang disenaraikan..

Dimaklumkan bahawa pemenang topup percuma RM5x2 segmen ala cowboy belogisam kali ini adalah seperti yang tertera dibawah..Pemenang untuk segmen ini dipilih melalui random.org dan diharap sesiapa yang sudi drop komen dan link untuk segmen ala cowboy ini  tidak terkilan kerana tidak dapat memiliki topup percuma. Datang lagi untuk segmen ala cowboy untuk kali kedua.. stay tune..

1) http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/05/segmen-topup-percuma-rm5-x-2.html

2) http://cikaydashafiqa.blogspot.com/2013/05/topup-percuma-rm5-x-2.html

2 comments:

  1. thanks. dah anta details. =)

    ReplyDelete
  2. ruginyer..kathy dah terlepas pandang la segmen ni..huhuhu..btw,tq pada pemenang...

    ReplyDelete

Terima Kasih kerana sudi menapak. Jangan lupa tinggalkan komen untuk jejak anda:) SINCE 2012

Comments System

Disqus Shortname