Saturday, 4 May 2013

Senarai Pendek Peserta Topup Percuma RM5x2

Assalamualaikum wbt..


Tepat jam 23:59 minit malam 3 mei hari kemalrin, maka tamatlah segmen ala cowboy yang diberi nama Topup Percuma RM5x2. Kepada hampir 20++ peserta yang sudi drop komen dan link, aku nak berterima kasih yang teramatlah kerana sudi bagi sokongan dan kepada yang masih belum tahu mengenai segmen ala cowboy ini,, nantikan kemunculannya dimasa akan datang, Insyallah hadiahnya mungkin bertambah..

Sebenarnya aku tak tahu macam mana nak panggil mende ni sama ada segmen atau GA, tapi apapun da terlanjur aku bantai jela apa yang aku nak, yang penting janji aku korang dapat..Berikut dibawah adalah senarai peserta yang sudi drop and win  linknya di segmen ala cowboy ini.. Kepada yang yg nak menambahkan kenalan bolehlah blogwalking disini..

1) http://nidajiwakosong.blogspot.com/2013/05/topup-percuma-rm5-x-2.html
2) http://miszfarahanis.blogspot.com
3) http://ziqanuar.blogspot.com/2013/05/segmen-topup-percuma-rm5-x-2.html
4) http://aimionlyforcontest.blogspot.com/2013/05/topup-percuma-rm5-x-2.html
5) http://gadisgilasamalolipopandkekchocolate.blogspot.com/2013/05/topup-percuma-rm5-x-2.html
6) http://aennpunyerbelog.blogspot.com/2013/05/topup-percuma-rm5-x-2.html
7) http://muslimahsejati96.blogspot.com/2013/05/segmen-topup-percuma-rm5x2.html
8) http://blog-threeinone.blogspot.com/2013/05/topup-percuma-rm5-x-2.html
9) http://fatin04.blogspot.com/2013/05/topup-percuma-rm5-x-2.html
10) http://cyanxkamo.blogspot.com/2013/05/topup-percuma-rm5-x-2.html


1) http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/05/segmen-topup-percuma-rm5-x-2.html
2) http://wanadelaverra.blogspot.com/2013/05/segmen-topup-percuma-rm5-x-2-by.html
3) http://annamammamia.blogspot.com/2013/05/topup-percuma-rm5-x-2.html
4) http://sweet7cupcakes.blogspot.com/2013/05/topup-percuma-rm5-x-2.html
5) http://anislvince.blogspot.com/2013/05/topup-percuma-rm5-x-2.html
6) http://nuraribahizni.blogspot.com/2013/05/segmen-topup-percuma-rm5x2.html
7) http://diarionlinenurul.blogspot.com/2013/05/top-up-percuma-rm5x2.html
8) http://annurgiveaway.blogspot.com/2013/05/topup-percuma-rm5-x-2.html
9) http://izzatihasbullah.blogspot.com/2013/05/segmen-topup-percuma-rm5-x-2.html
10) http://shahizzat-queenofheart.blogspot.com/2013/05/topup-percuma-rm5-x-2.html
11) http://cikaydashafiqa.blogspot.com/2013/05/topup-percuma-rm5-x-2.html
12) http://dakwahmahabbah.blogspot.com/

Pemenang akan diupdate esok hari...stay tune.Disebabkan ramai yang sudi memberi sokongan aku pilih pemenang yang bertuah melalui random.org..

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih kerana sudi menapak. Jangan lupa tinggalkan komen untuk jejak anda:) SINCE 2012

Comments System

Disqus Shortname