Wednesday, 31 October 2012

De best 20" follower jom BW


Assalamualaikum de first 20 follower belogisam,, petang nie belogisam nak buat satu entry sikit yang simple2,ha3,, nak bagi award kepada follower belogisam nie.Tujuannya nak suruh korang semua blogwalking bagi meriah-meriahkan belog diorang ni,,

Diorang nie peramah orangnya dan sebab tulah mencuit hati belogisam untuk bagi award untuk mereka semua ni..

Berikut adalah senarai penerima:  jom blogwalking sekarang:

  1. Hatoru Bisco
  2. a_me
  3. Nur hati 
  4. Mohd Noor Shawal
  5. Poruman
  6. Jaja Sutera II
  7. Dyanqaseh 
  8. cerita pakjoe
  9. Isabella bag house
  10. Shera unly  
  11. Nadratul Syazwana
  12. fathin
  13. Misz fara
  14. Cikira
  15. sharmaine MJ
  16. gnesop 
  17. Engku Muzahadin
  18. ohbulan
  19. lolipop_candy93
 Award untuk 20 de best follower, masing2 amik yer:


                                                         

Kalau ada yg belogisam tak dapat nak link kan  korang dalam list tinggalkan komen yer,, ....... ten

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih kerana sudi menapak. Jangan lupa tinggalkan komen untuk jejak anda:) SINCE 2012

Comments System

Disqus Shortname