Friday, 19 October 2012

Kerana seekor burung twitter


Assalamualaikum,, pedih mata aku kerana seekor burung twitter dalam belog ni,, puas ak mencari penjual2 yg berkebolehan untuk memberi ak seekor burung yg tiada hidup matinya dalam dunia maya ni,, cool gler.

Burung nie x payah susah2 nak dijaga,makan pun x perlu dijaga rapi, asalkan keturunan dia dijaga sudah, itu cukup memadai. Untuk menternak burung ini beloger mestila mempunyai  akaun twitter sebagai syarat utama untuk mendapatnya dari penjual.kalau xder twitter jgn sebarangan bela, t terbela saja2, hasilnya x dapat.

bawah jagaan belogisam

Korang nampk tak burung yg sedang terbang dalam belogisam ini?. Haa tu la burungnya yg penjual tu sendiri bagi kat aku, warnanya biru, tampan ag tu, kelebihan dia boleh terbang sana-sini ikot korang scroll tetikus kat mana.. kebawah keatas semua kelebihan dia, p tengok la gak kan sape penjualnya he5, nie dye supplier yg bagi ak burung nie, klik disini

Lepas nie, sakan la burung ak besar dan membiak. Aku nie suka je bela-bela kartun maya yg hidup ni, maklumla  tak kena bagi makan kan...he2 law dapat burung twit ni betul2 depan mata  memang mati kelaparan agaknya, yela ak mana sempat nk tengok makan minum burung tu, hari2 pegi kelas balik2 je malam sudah,

So, sebagai alasan, sedap je ak cakap nk bela burung macam nie kan, law ada ikan yang boleh begerak dalam belog, tetap ak pelihara gak, bagi warna cantik2 pas2 gemukkan dye entah  dengan bagi makan ap pun aku tak tau.he2, beloger yg nak burung macam ni dapatkan la cepat yer, stock bnyk gak la, tapi mgkin ader xpired kot.ha.
masih sihat badannya

Nak peliharanya x payah, ikot je step yg si penjual bagi, it simple

wassalam



2 comments:

Terima Kasih kerana sudi menapak. Jangan lupa tinggalkan komen untuk jejak anda:) SINCE 2012

Comments System

Disqus Shortname