Thursday, 18 October 2012

Tuan empunya belog



Assalamuallaikum n hai untuk beloger m’sia. First to all, terima kasih banyak2 kerana sudi lawat belogisam. N alot terima kasih kepada yg sudi mengikuti  x lupa kepada yg megedit komen. Tanpa kamu smua x meriah plak asenya nak berjalan singgah2 jalan waktu malam.

hard 2 believe you in my life

Setiap malam setengah jam akan diguna untuk singgah belog2 m’sia yg len, ader yg tertnggal jejak harap korang halalkan semua, bukan ap, mana la tau takut2 nak menjejak kembali sape umpama tapak yg ditinggalkan 2 kan.. 

Nice to meet para2 beloger nie, macam2 informasi yg diperolehi, ader yg berbentuk tutorial, diary hati, informasi situ sini, ape2 pown korang the best sebab bagi masa untuk belogisam singgah tuan empunya belog.

Komen beloger yg singgah belogisam amat digalakkan, bukan apa sebabnya,  sebagai beloger baru perlu ada tatacara nak menulis,nak mengepost dan itu ini, so korang semua sebagai senior  or sebagainya nice untuk mendengar komen2 yang membina, yg da singgah blh la vote sikit kat tepi kanan, ap2 korang  nk ckp x kesah janji boleh membina.

Pengalaman beberapa kerap dalam dunia belog ini agak menarik dan tertarik, so many bende dapat dielajari, diluar bidang kuasa pun ader yg terbuat, dan bende yg   pernah tak terfikir pon dapat dilakukan dalam dunia belog ini, especially masuk akaun says.com dan kenal bnyk lagi link2 yg dapat jana pendapatan lebih.

i know who i'm
Bukan itu saja,,cara nak guna teknologi pun sempat gak dipelajari,maklumlah dengan dunia sekarang semuanya teknologi di hujung jari katakan, semua mudah nak kesana kesini, beli – belah sana-sana, makan sana-sini, kekadang semua tu hanya dihujung jari.

Terlalu ringkas dan maju dunia sekarang, so tak kisahla belog nie digunakan utk apa, asalkan ianya masih elok dan kekal terjaga, so kita adalah satu seorang yang tetap mengikuti teknologi.
It hard to believe, nowadays belogisam is my first blog yg mampu merantau teknologi masa kini.ha3.proud
Ten...

how do you know me? said something



No comments:

Post a Comment

Terima Kasih kerana sudi menapak. Jangan lupa tinggalkan komen untuk jejak anda:) SINCE 2012

Comments System

Disqus Shortname