Monday, 26 November 2012

Panik II, kesuntukan masa

Panik,panik, panik,, masa da semakin suntuk dan semakin menghampiri penamat semester. Bila nak tibanya study week atau penamat kuliah inilah masanya yang jadikan aku tidak setenteram seperti sediakala,, warghh gemuruh datang, pening kepala datang,, sakit bahu pun datang gak.. alangkah bagus spa boleh didapati disini..ha3


Bukan takut apa,, tapi takut tak tersiap semua assigment yang perlu dihantar sebelum waktunya dan yang pasti mestila kena hantar sebelum study week,, adoiiii, mengeluh panjang gak aku kali nii,, dasyhat,, kenapa la aku pandai-pandai je nak mengeluh bila tiba waktu macam ni.

Haa, beginilah keadaan minggu-minggu terakhir sebelum semua selesai dan semestinya perlulah  reda seketika sebelum perjuangan lain berlaku,. Kuatkan apa yang lemah, tajamkan apa yang tumpul, nak guna apa?? guna batu asah cap 555,, berkualiti kot..

Apa pun perjuangan aku masih panjang, dan ini adalah situasi bila mana keadaan fikiran aku berserabut dengan masalah kelas itu ini ditambah lagi penambahan assigment yang perlu disiapkan....

Malaysia boleh,takkan budak kecik ni tak boeh,, cayok la,,






3 comments:

  1. time nak dekat2 final tu la,macam2 penyakit nak datang hinggap. sabor je lerrr~

    ReplyDelete
  2. Good luck blogisam..study elok-elok k..jgn panik-panik..sure ok punya..

    ReplyDelete

Terima Kasih kerana sudi menapak. Jangan lupa tinggalkan komen untuk jejak anda:) SINCE 2012

Comments System

Disqus Shortname