Wednesday, 26 December 2012

Bloglist Blogger Baharu 2013 |

Assalamualaikum,,Ini adalah projek pertama aku untuk tahun 2013,iaitu menambahkan bilangan follower dan menaikkan ranking blog aku yang tak seberapa,,pertama sekali perkara yang harus aku buat adalah menyertai segmen yang berbentuk bloglist dan dari sini aku akan dapat mengenali blogger yang yang begitu pro katakan yang terlalu ramai diluar sana..

Kepada yang belum ikut serta besama segmen ni, anda bolehlah bertindak dengan kadar segera, tak lain dan tak bukan  perkara wajib yang anda mesti dipatuhi adalah :

Follower anda mesti kurang dari 1000 orang, buat satu entry dan tinggalkan link seperti biasa sebelum 1 januari 2013 sebabnya segmen ini akan berakhir pada 30 disember..sudah siap tinggalkan komen di  ruangan penganjur

Anda dan anda berminat, just klik banner ini ataupun ahsfantasy24.com


Buat duit mudah dengan kongsikan iklan _Says.com 60 % pelajar sukakan permainan Video Play this game if you like karaoke Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift! Perhatian kepada lepasan SPM dan STPM RM100k dengan cara yang mudah

17 comments:

  1. http://nadhirahnoorkhan.blogspot.com/2012/12/bloglist-blogger-baharu-2013-segmen.html

    Follower ke 274
    Mind follow me back?

    Selamat Bersegmen! :)

    ReplyDelete
  2. aku aje nye malas nak join bebenda cam gini....huhu...gud luck bro!

    ReplyDelete
  3. Sy dtg dan follow dr segmen yg sama. keepintouch' =) http://anzulnashome.blogspot.com/2012/12/bloglist-blogger-baharu-2013-segmen.html

    ReplyDelete
  4. nak join juga

    www.armsrenee.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. join..

    http://asmarpunyablog.blogspot.com/2012/12/bloglist-blogger-baharu-2013.html

    ReplyDelete
  6. tqvm pada yang sudi follow dan komen

    ReplyDelete
  7. ala.... saya xsempat nak join la ni kan?? now 30 des already... =(

    ReplyDelete
  8. Salam..
    Singgah dari segment yg sama & sambil follow..jemput singgah+komen blog yam :)

    http://csmaryam.blogspot.com/2012/12/jom-join-blogger-baru.html

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum..
    Isaaaammm, terima kasih sebab sertai segmen ni.. Kita datang melawat, 'follow' dan komen sini. Jom tengok senarai penuh peserta. Harap klik semua butang 'follow' dan tinggalkan jejak :)

    New: Contest: Top Referer Get RM100 Topup!

    ReplyDelete
  10. salam dri segmen yg sama . DONE FOLLOW YOU , FOLLOW ME BACK :)

    ReplyDelete
  11. selamat bersegmen semua yg menyertai..
    (fllw u)

    ReplyDelete
  12. done follow walau dah follow dr segmen yg sm :)

    ReplyDelete

Terima Kasih kerana sudi menapak. Jangan lupa tinggalkan komen untuk jejak anda:) SINCE 2012

Comments System

Disqus Shortname