Thursday, 6 December 2012

unlock PDF file

Assalamualaikum... how to unlock pdf file??? mesti korang taip macam ni dekat engine goole bila ada sesetengah file pdf dikunci hakmilik.. Kenapa anda taip sebegini rupa?? semestinya  tangan malas nak taiping balik ayat-ayat yang panjang untuk di google-kan atau da memang tabiat copy and paste sentiasa ada..he

Sekiranya anda pengguna file pdf yang lama mesti akan mempunyai masalah dikunci dan ingin membuka, tapi sesetengah format pdf yang baru ada caranya untuk di nyahkan kunci,,bagaimana?? carikan sampai dapat..

Perkongsian ini untuk format pdf yang biasa.Macam mana nak tahu dia dikuci atau tidak untuk copy paste?? pertama tekan button security setting dan tengok descriptionya..bila jadi macam ni?? langkah seterusnya adalah fikirkan cara bagaimana nak nyahkan.

 


 Dia cakap tak boleh copy dan edit kan?? jadi caranya nak selesaikan masalah ini senang aje.pergi ke crackmypdf dan unlock kan dia,, tapi ada gak terma dan ketidakbolehan  crackmypdf tak boleh buat..nak tahu baca sendiri.


IItu saja sedikit dan tak banyak..



No comments:

Post a Comment

Terima Kasih kerana sudi menapak. Jangan lupa tinggalkan komen untuk jejak anda:) SINCE 2012

Comments System

Disqus Shortname