Friday, 30 November 2012

Kami Buddyz: carian tertinggi belogisam

Sepanjang minggu ini iklan digi dengan manifestonya kami takkan terpisah adalah carian yang tertinggi untuk belog ini..

Iklan ini adalah iklan yang paling terbaik sepanjang digi melangsungkan iklannya ditv mahupun corot media massa lain..


Ayatnya memang gempak,, videonya memang ngam macam segi empat darahnya sejiwa bersaudara.

Ini adalah teks iklan digi buddyz: Video disini



Tak kan terpisah
 empat sekawan gila gila rambut tak sama tapi satu kepala tak sedarah tapi bersaudara sumpah untuk bersama-sama .
Tak kan terpisah
biar tsunami melanda pusing dunia berjanji setia susah senang kami menang.

Tak kan terpisah
ibarat KL dengan traffic jem macam burung biru dengan muka buku tetap rapat kami hebat .

Budak hijabsters dengan jeans ketat
takkan koyak   takkan goyah, takkan terpisah kami buddyz, bersama selamanya.
kami riuh kami gempak
ngam ngam macam segiempat tepat , suara berbeza , pilihan sama . fahami jiwa tanpa suara

kami sembang gaduh sms kutuk lepak
sebab kami muda sekali je bersama mencipta menggegar dunia . kami bebas merantau merata-rata merayau-rayau mencari jati diri bersama untuk selamanya . 
Kami BUDDYZ 
                                                               Kami tak kan terpisah
 




4 comments:

  1. suka dgr iklan ni tiap2 pagi time dalam kete nak g keje..

    ReplyDelete
  2. aku suka iklan ni. kagum. dan xsangke iklan digi. :)

    ReplyDelete
  3. nak juga digi easy prepain ni...........................................uwaaaaaaaaaaa

    ReplyDelete

Terima Kasih kerana sudi menapak. Jangan lupa tinggalkan komen untuk jejak anda:) SINCE 2012

Comments System

Disqus Shortname