Pencarian Bloglist 2013 (panas macam pisang goreng) - Isam Ismail

Wednesday, February 27, 2013

Pencarian Bloglist 2013 (panas macam pisang goreng)

Assalamualaikum wbt,,,pengumuman,pengumuman,dan pengumuman,kali ini belogisam ingin membukakan ruang kepada para blogger diluar sana untuk menjadi bloglist belogisam untuk tahun 2013 yang serba indah ini.

Antara kelebihan yang bakal dimiliki oleh senarai bloglist ini adalah kunjungan dan komen setia untuk setiap masa bila masa belogisam on sahaja internet tanpa wayar ini.. Dan lokasi yang akan diletakkan senarai bloglist ini adalah di bahagian  kanan blog ini dengan saiz 220 x berapa entah,,

Kelebihan lain lagi yang akan diperolehi oleh kalain para bloglist semua adalah kalian sendiri tahu,, mungkin boleh menjadikan blog anda sedikit  terkenal atau dikenali oleh pelusuk blogger tanah air mahupun seantero dunia yang memiliki blog.

Cara-cara untuk anda menjadi bloglist belogisam adalah senang, mudah dan cepat malahan tidak memerlukan segmen atau penulisan entri tetapi anda hanya perlu komen dan tinggalkan link blog yang anda ingin disenaraikan dalam kotak dibawah entri ini..

Sekian dari belogisam,, tawaran dibuka untuk semua blogger bagi meletakkan link blog yang disayangi disini..dan jumlah yang diingini adalah (tinggal saja komen dibawah dan belogisam akan uruskan )
Buat duit dengan SAYS Buat duit dengan Gush ads Buat duit dengan Heart Beat Buat duit dengan Burung

2 comments:

  1. Salam,
    Kecil tapak tangan...Setempayan hamba tadahkan. Terima kasih...

    http://relakssminda.blogspot.com/

    ReplyDelete

Terima Kasih kerana sudi menapak. Jangan lupa tinggalkan komen untuk jejak anda:) SINCE 2012