Monday, 18 March 2013

Blogger.my

Assalamualaikum wbt..

Giler"" mood masih lagi dicari untuk meneruskan kegiatan dalam bidang blogger ni,, masih lagi terumbang ambing,, pikir sana, kurang sini,, memacam yang terpaksa aku lalui sekarang,, tambah lagi dengan line yang semakin ciput ni,, lagila mengurangkan keinginan aku untuk lepak disini.. Btw aku ada dua berita baik untuk dikongsikan dengan semua..

Berita yang pertama, aku mendapat permintaan dari kawan aku sendiri untuk menumpangkan iklannya disini..wah2,,tak hebat ke namanya tu,, dengan jenama blog yang picisan ini pon masih ada yang berminat untuk bernaung di bawah aku,, apapun aku rasa bersyukur sebab diorang nampak aku punya blog walaupun ranking aku sekarang da semakin meninggi,, lebih tinggi dari permulaan dulu.hahaha

Yang kedua, aku nak hasilkan satu baju untuk para blogger dengan kos dibawah RM30.Dengan jenama blogger.my untuk malaysia aku harap ianya dapat membantu aku untuk terus bersemangat melepak di dalam dunia blog ini.

Dengan kerjasama oleh pihak tertentu aku harap baju yang akan  dikeluarkan mendapat tempahan la yer..Kalau da ada yang berminat bolehla usar belogisam sekarang,, designnya akan dikeluarkan dalam masa yang terdekat..Wassalam

Buat duit dengan SAYS Buat duit dengan Gush ads Buat duit dengan Heart Beat Buat duit dengan Burung

1 comment:

  1. hai belogisam..congrates ya..dah berjaya attrack iklan ya...anyway teruskan niat murni tu ya...nanti in sya ALLAH kita support ya...

    ReplyDelete

Terima Kasih kerana sudi menapak. Jangan lupa tinggalkan komen untuk jejak anda:) SINCE 2012

Comments System

Disqus Shortname