Sunday, 14 July 2013

Page Not Found-- ape kehel??

Hari-hari aku makan hati dengan search engine aku,, taip je url blog  keluar lah page not found, apa kehel semua ni?? aku punya blog kena simpan ketat-ketat oleh pihak searh engine tau mereka ni da penat nak pergi ke url aku disebabkan bulan puasa sebegini.. adoiii.. Kalau mende ni berterusan macam mana aku nak berblogwalking,, da la lama suda aku menjauhkan diri dengan dunia maya ni.. kalau search engine ada terasa dengan aku cakap le awal-awal senang aku settlekan..huhuh

""The requested URL "blogmimpisemalam.blogspot.com" cannot be found or is not available. Please check the spelling or try again later.""
sakit hati melihatnya

Bukan setakat url blog aku je kekadang jadi poblem macam ni,, tetapi tetap berlaku pada url blog yg aku nak masuk, kekadang dapat, dan kekadang hampeh,, makan hatila aku sorang-sorang depan laptop..nak maki hamun laptop pun tak guna,, sebab x der perasaan, silap-silap aku yang terkena balik nanti.. haha.

Buat masa sekarang ni aku tak tahu kenapa selalu jadi macam ni, teringin gak nak settlekan semua ni dengan secepat yang mungkin, tetapi masalahnya aku terpaksa bergelut dengan masa aku di bulan ramadhan ini,, dek kerana aku ada buat part time dengan sebuah hardware untuk bekalkan duit kocek aku senantiasa ada dikala aidlfitri yang akan datang nanti. huhu..

Pada sesiapa yang ngerti apa masalah aku sekarang ni, bolehla hulurkan pertolongan sedikit, senang aku nanti,, tak payah nak pikir panjang sangat,, just do it apa yang korang suggestkan untuk aku,, apa yang baik tetap akan ku  terima seadanya..Apa yang berlaku sekarang adalah bila aku guna line p1 umah akak aku,, tak tau la kalau dekat laen x jadi masalah semua ini.. <@-.>sakit kepala memikirkan..

Tak payah nak bercerita panjang sangat kan, cukup saja dengan semua itu,,, dan wasslam..







2 comments:

  1. mungkin sm ngn mslh fiza dlu.. try baca nie.. http://ourmemoria.blogspot.com/2013/07/serabut-sebulan-dah-selesai.html

    ReplyDelete
  2. @Hafiza AizZawa tutor yg memang membantu,, xder masalh lagi

    ReplyDelete

Terima Kasih kerana sudi menapak. Jangan lupa tinggalkan komen untuk jejak anda:) SINCE 2012

Comments System

Disqus Shortname