Sunday, 4 August 2013

KLIK-KLIK SYAWAL BY CIK AKAK COMEL

Sepuluh hadiah saguhati bakal dimenangi dan 3 jenis buku wajib dimiliki bersama segmen yang dianjurkan oleh cik akak ini..Sekarang nak mencuri sedikit masa untuk join segmen bersama para blogger.. watch out

Of course segmen ini bersyarat :

Syarat-syarat penyertaan...
  1. Follow blog cik akak - wajib
  2. Letakkan banner comel cik akak tu dalam kotak entri korang...Gubahan entri yang indah dan menarik membuatkan anda berpeluang menjadi pemenang. Tak nak buat pun tak pe..cik akak tak kisah...hihi
  3. Wajib klik  SINISINISINISINISINISINISINISINISINI & SINI. Pastikan loading hingga habis...Peringatan..sebelum anda klik iklan cik akak tu...tolong clearkan bahagian historynya dulu.
  4. Letak tajuk "KLIK-KLIK SYAWAL BY CIK AKAK COMEL" - wajib
  5. Tinggalkan link penyertaan di kotak komen.
  6. Hanya terbuka kepada blogger MALAYSIA sahaja.


9 comments:

  1. good luck ya MS...tak nak klik kat kita sekali ke..nway recently kita ada join fanfage untuk nuffnang. Dia suggest kita exchange click everyday..ok tak

    ReplyDelete
  2. @Raudzah Z trimas..best x fanpages tu?,, leh suggest ms sekali

    ReplyDelete
  3. lihat adakah anda bakal menjadi kekasih cik akak...
    semak di sini....

    http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/08/senarai-blogger-meletop-bakal-menjadi.html

    nantikan keputusan malam esok....

    sila semak anda tersenarai menjadi bakal kekasih cik akak...

    ReplyDelete
  4. Hye Assalammualaikum saya bw sini :)
    Kalau ada masa jemput siggah ke blog saya :D http://twinkleeestar.blogspot.com/

    Btw, let's join this awesome giveaway !

    Jom support saya sebagai blogger baru dengan join giveaway ini :)
    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/1st-simple-giveaway-by-mrsluhan-and.html


    2 Giveaway ini menawarkan hadiah teddy bear gergasi sebagai hadiah ! Apa lagi jom rebut peluang !
    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/single-giveaway-by-julianaramli.html
    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html


    Terlalu banyak hadiah menarik yang ditawar sedang menanti anda ! Rugi tak join :'D
    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/de-juin-octobre-giveaway.html
    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/bravo-giveaway-by-ieyra-ghani.html
    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/mini-giveaway-by-puteri-nina.html

    Terima kasih :)

    ReplyDelete

Terima Kasih kerana sudi menapak. Jangan lupa tinggalkan komen untuk jejak anda:) SINCE 2012

Comments System

Disqus Shortname