Friday, 27 September 2013

Antivirus Murah 2013/14

Assalamualaikum wbt.



Ramai diantara kita yang menggunakan kemudahan komputer untuk tujuan melayari internet,, menyiapkan assignment dan tengok wayang.. Dalam kesibukan kita melakukan semua perkara seperti ini ada anasir2 buruk yang cuba menjatuhkan kecekapan komputer kita dengan menyebarkan virus yang boleh merosakkan file kegemaran kita.. Contohnya bila kita taksub dengan runningman,, setiap minggu mesti ulang 3 kali episod yang sama,, tetiba bila kita baru tengok sekali dan nak ulangnya untuk kali ke dua, file runningman telah dimakan virus.. Meracau plak kita hendak mencari file sana sini,, chat member tanya "ko ada runningman episode blabla" kawan plak jawab "xde la,, sori, x layan running man,, aku layan lagenda budak hostel je".. menangis bawah selimut asenya..

Jadi untuk mengelakkan perkara ini, belogisam menyarankan pakailah antivirus untuk mencegah.. tapi kalau nak pakai antivirus tu jangan pakai yang crack ke ap,,nanti boleh merosakkan,, sebab susah nak update Pastikan antivirus yang diguna itu original dan bila ada masalah berlaku boleh rujuk untuk pertanyaan. Ingat!!pastikan yang original...

"Susah la nak cari yang original!!! mahal plak tu.." pasti korang cakap seperti ini kan?? Jangan risau adik2, tuan2 dan puan2 kami boleh membantu anda mendapatkan antivirus dengan harga yang mampu dipakai..jimat untuk pelajar lagi..

Hubungi 0199435068 untuk pertanyaan dan pembelian antivirus,, anda semua boleh menghubunginya untuk mendapatkan antivirus berjenama KASPERSKY INTERNET SECURITY 2014 (KIS). Kis ni berfungsi untuk melindungi sepenuhnya komputer anda dari anasir2 jahat semasa anda melayari internet ataupun tidak.. semuanya kis2014 akan cover..



Anda boleh membuat pilihan untuk membeli antivirus ini secara individu ataupun berkumpulan, untuk individu atau 1 user kis dijual dengan harga RM30 dan untukberkumpulan atau 3 user kis dijual dengan harga RM55 je,, selitkan je dalam hidup anda kerana ia akan memudahkan anda dan sedikit sebanyak memberi anda tenaga positif untuk bertindak.. kerana bila kita berfikiran positif  badan akan menunjukkan reaksi yang sama,, jadi bukanke ia akan dipermudahkan..

Segala update mengenai antivirus disini.. 

Noted:
* 365 days
* Original kaspersky
* Hadir dalam bentuk key sahaja




No comments:

Post a Comment

Terima Kasih kerana sudi menapak. Jangan lupa tinggalkan komen untuk jejak anda:) SINCE 2012

Comments System

Disqus Shortname