Ramaikan Follower,Raikan Ukhwah - Isam Ismail

Saturday, February 08, 2014

Ramaikan Follower,Raikan Ukhwah

Assalamualaikum wbt..

Dikesempatan yang tak berapa nak sibuk dan keseorangan,ditambah pula mood nak berblog masih fully charged aku nak join satu segmen yang dikelolakan oleh ABAK namanya.

Ramaikan Follower, Raikan Ukhwah..

Pakat ramai-ramai kenal ABAK dengan menjayakan segmen ini yer..

Update: Segmen yang dikelolakan oleh abak ni akan disambung sehingga 28 feb,, so, saper yang nak follow lagi bolehla ringankan tangan.. masih lagi berkesempatan..Abaikan tarikh dalam banner tu..


18 comments:

  1. @Hanif Idrus sempat lagi, empunya tuan segmen anjak tarikhhh

    ReplyDelete
  2. Good luck belogisam...selamta beramah mesra ya...

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum.. Alhamdulillah,terima kasih kerana sudi join segmen Abak..semoga Ukhuwah kita terus kekal.. In Shaa Allah...
    Abak ruapnya dah lama Follow sini ^_^

    Segmen diteruskan sehingga 28 Februari 2014

    Jom saling follow dan blogwalking,kenal mengenali...
    senarai peserta :

    http://lorong-cinta.blogspot.com/2014/01/peserta-segmen-ramaikan-followerraikan.html

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum.. Alhamdulillah,terima kasih kerana sudi join segmen Abak..semoga Ukhuwah kita terus kekal.. In Shaa Allah...


    Segmen diteruskan sehingga 28 Februari 2014

    Jom saling follow dan blogwalking,kenal mengenali...
    senarai peserta :

    http://lorong-cinta.blogspot.com/2014/01/peserta-segmen-ramaikan-followerraikan.html

    ReplyDelete
  5. singgah sini bw segmen yang sama & dah follow :)

    http://kasihalurpoda.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  6. salam ukhuwah..
    datang blogwalking dari segmen yang sama..
    follow done.
    all the best.

    http://www.syuhada1981.com/2014/02/segmen-ramaikan-follower-raikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  7. 684 follow sini. dari http://www.beehazack.com/2014/01/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    jemput singgah ke . http://www.beehazack.com

    salam ukhuwah

    ReplyDelete
  8. Salam ukhwa..
    Follow awak..
    http://azlyiejah.blogspot.com/2014/01/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  9. Salam ukhuwah. Dtg dari segmen yg sama ☺

    http://sharingiscaring-fiza.blogspot.com/2014/02/ramaikan-follower-raikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  10. salam ukhuwah.. dari segmen yg sama.. jemput singgah ke blog :)

    http://arinacamaro.blogspot.com/2014/01/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  11. Salam ukhwah.. Singgah dari segmen yg sama. jemput ke blog akak http://hebatkan.blogspot.com :)

    ReplyDelete
  12. salam, saya datang dan follow. feel free to hit me back.

    http://sweetmemories4u.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-follower-raikah-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  13. hye.....done follow.....saya datang dari segmen yang sama =) jom singgah dan follow blog saya.... salam perkenalan =)

    http://mass-naim.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-follower-raikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
  14. datang singgah sini dari segmen yg sama....
    dan follow sini... #692

    ReplyDelete
  15. السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
    Salam ukhuwah
    Singgah dari segmen yang sama
    http://freejustforu.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete

Terima Kasih kerana sudi menapak. Jangan lupa tinggalkan komen untuk jejak anda:) SINCE 2012