Saturday, 7 December 2013

Broadband Celcom 1 Malaysia

Broadband Celcom 1 Malaysia memberikan kelebihan kepada penjimatan kos melayari internet dalam masa satu bulan.Dengan cas sebanyak RM25 sebulan pengguna broadband satu Malaysia seperti aku dapat melayari internet pada bila-bila masa tanpa ganguan terputusnya wifi dan faktor lain yang menyumbang kepada sakit hati apabila ketiadaan line internet apabila  memerlukan.

Setakat penggunaan aku selama dua hari bersama Broadband celcom 1 Malaysia ni, masih tiada lagi masalah yang aku hadapi, Entah mungkin tiba penghujung bulan jadinya masalah tidaklah aku mengetahui akan masa depan.

Sekiranya betul apa yang diperkatakan oleh iklan semasa pembelian betullah apa yang akan aku dapat kemudian.

Nak loading youtube,, stalker facebook gegurl takde la mengambil masa yang lama untuk di buffering-nya.Cuma anda memerlukan saat untuk menunggu kemudian tekan play,, konfem berpuas hati..

Kepada yang nak mendapatkan no celcom 1 malaysia ini,, anda boleh dapatkannya dengan agen atau dealer yang boleh dipercayai sehingga penghujung disember tahun ini sahaja.. Tahun depan tidak pasti sama ada pendaftaran untuk plan ini masih dibuka atau terus ditutup kemas-kemas.




Kelebihan Celcom 1 Malaysia

RM 1 per 1 jam (100MB)
RM 25 per 1 bulan (1GB)

ADD FRIEND
RM1.00
Berbual 1000 minit
sms 1000 sms

per/hari
PANGGILAN :
Celcom 28 sen 10 minit
others 28 sen 5 minit

SMS :
Celcom 1 sen per sms
others 5 sen per sms

Sekian..

Baca Juga Ini :

Rahsia Jana Pendapatan Dengan Menulis

5 comments:

  1. tak tahu pulak pasal bb ni..kalau ok nak beli gak ah

    ReplyDelete
  2. wahh baru tahu ada ..boleh nak cuba nie

    ReplyDelete
  3. @Kak Tie Insyaallah oke,, nnt akan diupdate kesannya

    ReplyDelete
  4. @Aku Penghibur boleh je acik,, lebih sesuai dipakai untuk smatphone

    ReplyDelete
  5. murah nya.. Nak try tapi macam tak percaya. Bila dah baca entry ni baru percaya. Thanks sharing :)

    ReplyDelete

Terima Kasih kerana sudi menapak. Jangan lupa tinggalkan komen untuk jejak anda:) SINCE 2012

Comments System

Disqus Shortname